Commissies

Naast het bestuur zijn er binnen onze vereniging verschillende commissies actief. Lijkt het jou ook leuk om in een commissie te zitten, meld je dan aan bij secretariaatsemperfidelis@gmail.com of bij één van de commissies. Ook wanneer je geen ervaring hebt, kunnen we alle hulp gebruiken. Aldoende leert men!

De volgende commissies zijn op dit moment actief binnen de vereniging:

De indoorcommissie

De indoorcommissie houdt zich bezig met de organisatie van de wedstrijden tijdens het indoorseizoen. Het betreft springwedstrijden als ook de dressuurwedstrijden voor zowel pony- als paardenruiters. Taken van de indoorcommissie zijn het aanvragen van de vraagprogramma's, het bijhouden van de inschrijvingen en het opstellen van de startlijsten, het regelen van de juryleden, het organiseren van de prijsuitreiking en daarnaast nog het regelen van alle vrijwilligers die nodig zijn op de dag (schrijvers, parcourshulpen, ringmeesters). De indoorcommissie bestaat op dit moment uit Sabine, Katinka, Suzan, Anne-Christi, Ilona, Henk en Christie. Lijkt het jou ook leuk om wedstrijden te organiseren? De indoorcommissie is nog op zoek naar extra versterking, dus meld je snel aan!

De tripalon/SGW commissie

Reeds in het voorjaar begint de voorbereiding al voor de SGW in september. Dit is de meest intensieve wedstrijd van het jaar. Van de leden wordt verwacht dat ze minstens 1 dagdeel meehelpen om deze wedstrijd tot een succes te brengen.

De activiteitencommissie

Deze commissie organiseert leuke en gezellige activiteiten voor de leden van Semper Fidelis. Daarnaast worden ook activiteiten georganiseerd voor mensen van buitenaf. Houd onze website dus goed in de gaten! Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de activiteiten commissie via secretariaatsemperfidelis@gmail.com

De oefenspringcommissie

Sinds 2018 is er geen bezetting van de oefenspringcommissie. We hopen dat op termijn dit wel het geval is.

De sponsorcommissie

De vereniging is voor exploitatie mede afhankelijk van de gulle donaties door sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen. Om deze contacten te onderhouden is de sponsorcommissie actief. De sponsorcommissie bestaat uit Lauranne Bruinink, Carolyne Koerhuis en Margo Douma (v.l.n.r.). Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Heeft u vragen of wilt u eventueel sponsor worden? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via scsemperfidelis@hotmail.com of bekijk de informatie onder het kopje sponsoring.

De PR/website commissie 

Met zijn tweeën onderhouden wij sinds juli 2016 de website. We proberen deze zo goed mogelijk uptodate te houden in combinatie met Facebook en ander PR-gerelateerde zaken. Om dit te kunnen realiseren, hebben we jullie hulp nodig! Dus heb je een mooie prestatie behaald, een leuk nieuwtje of foto's van onze evenementen? Stuur het dan op naar prsemperfidelis@hotmail.com. Margo Douma & Loraine Bruinink

De onderhoudscommissie

Voor het onderhoud van de accommodatie is een onderhoudscommissie actief. De onderhoudscommissie draagt ondermeer zorg voor het onderhoud van de bodem van de rijhallen. De bodem wordt wekelijks gesleept. Alle laatste zaterdagochtenden van de maand van 09.00-12.00 uur wordt er onderhoud gepleegd.

De kantinecommissie

De kantinecommissie zorgt voor de organisatie van de horecavoorziening door openstelling van de bar, voorraadbeheer, inkoop horeca-artikelen, schoonmaak kantine en toiletten en de bezetting van de kantinediensten.

De kascommissie

Jaarlijks wordt tijdens de algemene ledenvergadering een kascommissie benoemd. De kascommissie controleert de penningmeester op de boekhouding. Daarnaast zal jaarlijks een controle plaatsvinden door een externe accountant. Dit is geen verplichting, maar vindt plaats op verzoek van het bestuur.Website powered by Webdesign Gelderland

Semper Fidelis Gorssel | Website laten maken door Best4u Group B.V.