Lidmaatschap

Wanneer je lid wilt worden bij Semper Fidelis en lessen wilt volgen, kan je van de mogelijkheid gebruik maken om 3 proeflessen mee te rijden. Daarna kan je besluiten of je echt lid wil worden. In overleg met het bestuur en de instructie wordt bepaald in welke les je het beste past.
 
Tevens bestaat de mogelijkheid voor rijdende leden om 'niet lessend' lid te worden of 'papieren lid'. Wanneer je niet lessend lid bent kun je geen verenigingslessen bijwonen, maar wel gebruik maken van de accommodatie, wanneer deze niet bezet is voor lessen of andere activiteiten. Als papieren lid mag je geen gebruik maken van de accommodatie, maar kun je wel onder de verenigingsnaam van Semper Fidelis uitkomen op wedstrijden.

Sinds februari 2018 kunnen de "kleintjes" pamperlid worden. Elke woensdagmiddag kunnen ze in de hal terecht van 14.00 - 16.00 uur; onder begeleiding van (groot)ouders o.i.d. uiteraard.

Wat krijg je als lid van Semper Fidelis?

Uiteraard mag je meedoen aan de instructielessen dressuur en/of springen, indien je lessend lid bent. Wanneer je niet lessend lid bent, kun je gebruik maken van de prachtige accommodatie.

Als je lid bent van LR & PC Semper Fidelis word je ook automatisch lid van de KNHS. Je krijgt dan 1x/kwartaal het blad 'Paard en Sport'. Dit is het officiële blad van de KNHS en hierin komen alle nieuwtjes uit de paardensport in voor. Via het lidmaatschap kun je ook een Startkaart aanvragen om officiële wedstrijden te kunnen rijden.

Verder worden er elk jaar allerlei activiteiten georganiseerd waaraan je kunt deelnemen. Ieder jaar wordt er bijvoorbeeld het 'clubkampioenschap' gehouden, de strijdt tussen alle deelnemers gerangschikt in paarden en pony's. Dit gezellige evenement vindt ieder jaar op 2e Paasdag plaats. Verder organiseren we ieder jaar in september een SGW (Samengestelde Wedstrijd, ook wel Eventing genoemd). Dit kost veel inzet van alle leden, bouwers en natuurlijk de mensen die meedoen. Het is ontzettend spannend, leuk en gezellig om dit evenement te organiseren. Daarnaast worden er verschillende indoorwedstrijden georganiseerd op het gebied van springen en dressuur voor zowel de pony- als paardenruiters. Daarnaast organiseren we in het voorjaar een tripalon, een SGW voor de minder ervaren ruiters.

Mogelijkheden van lidmaatschap

Wanneer je lid wilt worden van Semper Fidelis wordt er eenmalig entreegeld gevraagd, wat neerkomt op € 75,00. Dit geldt alleen voor lessende leden, volgende lessende gezinsleden en niet lessende leden (de eerste 3 regels in onderstaande tabel).

Hieronder de verschillende mogelijkheden van lidmaatschap bij Semper Fidelis met de bijkomende kosten en rechten voor het kalenderjaar 2020:

  Contributie per jaar Verenigingslessen

Gebruik van de hal

Stemrecht Onderlinge wedstrijden
Lessend lid € 335,10 x x x x
Volgend lessend gezinslid € 302,90 x x x x
Niet lessend lid € 238,90   x x x
Pamper lid * €   30,00   x   x
Papieren lid €   78,50       x
Ondersteunend lid € 100,00       x
Vriendenkring €   30,00       x

Het lidmaatschap is exclusief KNHS afdracht. Dit bedraagt € 25,75 voor het gehele jaar in 2020.

Er bestaat daarnaast de mogelijkheid om aan extra verenigingslessen deel te nemen. Hierbij wordt er € 6,00 voor elke extra les gerekend.

Heb je belangstelling om een afspraak te maken voor een aantal proeflessen of wil je nog informatie die je niet op de site kunt vinden? Neem dan contact op met onze vereniging per mail via secretariaatsemperfidelis@gmail.com

*Pamper lid: Pamperleden kunnen gebruik van de hal maken op elke woensdag van 14.00 - 16.00 uur. Website powered by Webdesign Gelderland

Semper Fidelis Gorssel | Website laten maken door Best4u Group B.V.